Oct 22, 2012

Mama.. Aaryan takmo gi sekolahhhhhhh

Eh dak tecit neh... Jap jer dah 7 bulan dah umo dia. Dengan mama pemalas giler nak hapdate belog ini. So jarang la citer pasal adik kua kan... kan...

Semalam Aaryan buat mende kiut dalam keta. Sebijik macam abang dia buat dulu. Asal tanya jer geleng. Hahaha...

video


Hahahaha... Semua dia geleng. Pasni aku nak tanya, "Pakcik tu hensem tak?" Jangan kecit hati kalau dia geleng eh... Budak tak pandai menipu tau... Hehehehe...

Tapi soklan tak mo gie sekolah tak leh tanya bila dia dah besar. Kalu dia menggeleng gak. Haru oii...

Mana gelang haku?

Saje nak post. Gelang nikah aku hilang. Sekian terimakaseh.

Oct 13, 2012

Kulit muka cam haremjadah

Serius aku dah fed up cemne nak ngilangkan freckles kat muka haku ni. Tu la,masa modul tentera dulu kau malas nak tempek sunblock kan Wanie. Padan la muka aku sekarang.

Ape je aku xtry nak bagi ilang bintik yang dok nyemak di mukabuku aku ni. Hampeh. Satu pun tarak jalan. Safi ronia ka, Oleh ka, Gay-nier ka... Tak hilang. Siap ada gunung berapi lak kat muka aku. Aku try gak SKII. Perubahan? Nan ado! Cuma kulit jadik senonoh skek la kan. Ada sikit putih la. Barang mahai la katakan. Sekarang still guna SKII lagi. Tapi Essence je la kan. Nak beli krim dia tiga pat ratus kali aku pikir. Lepas buat beli barang dapur sebulan weh. Jadi mak dongred pakai Loreal White Perfect Laser. Best jugek. Kulit rasa plump dan tak kering sangat.

So aku dok pikir apa la produk yang buleh buatkan Heliza AF tengok aku dan terus menangis sebab aku lagi lawa dari dia. Hahaha.. Sila sepak aku sekarang.

Aku dah mula consume SNE Beauskin. Yer. Aku tau korang nak cakap apa. Xde maknanya aku nak jadik putih melepuk cam si Adira tu. Mak dah suka dah ngan tone kulit mak sekarang okeh. Aku teringin nak cuba sebab dia claim supplemen ni elok untuk kulit dan kesihatan dalaman orang pompuan. Bila aku baca apa kesan-kesan baik dia untuk dalaman wanita, aku pun korek tabung la beli. Maleh la aku nak tulih. Korang gugel sendiri eaks.

Sekotak 60 bijik. Regenya RM200++. Makan sehari dua bijik. So tahan sebulan la sekotak tu. Haa.. Terrer tak matematik aku?

Ada sapa2 nak cakap "Wanieeeee... Buat apa ko nak amik... Kulit ko dah okay..."

Wat? Wat? Korang tengok time aku dah tempek bedak. Atas bedak ada blusher. Meme la nampak okay.

Ni. Hamik ni. Tengok gamba tak dak tempek gapo ni. So lagi sebulan lagi aku post gamba. Kita tengok apa jadik. Harap2 xla jadik putih pucat cam Adira tu. Seram lak aku nengok.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?