May 16, 2011

OUR HONEYMOON TO TAMAN NEGARA








Senyum paksa penderita acrophobia sambil memegang tiket canopy walkway.
Tak leh patah balik sebab dah bayar. Chheehh...

May 11, 2011

TRAPPED AND NO WAY OUT

I've been thinking a lot lately.

Only to find out that there is no way out.

And feel damn disspointed about myself.

And regretting on my decision choosing this way at the first place.

I'm sucks in decision making. I admit that.

Totally sucks.

Now I'm trapped, and live in misery.

I felt betrayed.

I do believe that there is a silver lining in everything happened to me.

Last few days, I just wanna run away.

Run, and never turn back.

But I realised, running away is not the best way to solve this horror.

In fact, it will keep haunting me for years.

Or maybe forever.

What I can do now is, stay and accept.

Stay even though my heart hurts. My soul torn into pieces.

Please pray for me that I will survive this perfect nighmare.

May 10, 2011

H.E.L.P. II

This thing really gets into my nerve.

I can't take it anymore.

May 9, 2011

H.E.L.P.

My life are miserable these few days... err... months.

I think I've made a wrong decision, and now I think it's too late to turn back and regret.

I cried bucketfull in past few days, thinking what will happen to my future, my family and my career.

Hubby. He's my other half. Sangat paham what I've gone through sejak dua menjak ni... And he always be there, through ups and down.

I'm soo stressed out. Few days back I realised dat I am losing my appetite. Kalau dulu belasah jer ape depan mata. Sekarang pandang semua kenyang. Even that yummy truffle in my fridge. Huhuhuhu... Life is misery.

Last Friday I was given an MC. My migrains really kills me. I couldn't get up from bed and only had my breakfast at 11am. And I believe this is due to my stressfull life right now.

Yup. I've made up my mind. 11th May will be the day. Ape nak jadi, jadik la.

I need strength to overcome this nightmare. Allah, please be with me.

May 3, 2011

TRIP TO TAMAN NEGARA - CAN'T WAIT!!




Wooohooooo... We (Hubby and I) are going to Taman Negara next week!!!

Yeay!!!

First thing... What to bring? (This list depend on your activities there. Not all suitable to bring. Jangan bawak macam nak bawak peti sejuk masuk dalam beg)

1. Camera (kalau tak bawak, baik xyah pergi... Preferably compact camera. Bawak DSLR susah juga, esp kalau ada hiking activity)
2. Clothings (long pants, please), shoes (a good hiking shoes - i will wear my Reebok aqua shoes - good grip), suitable gear (of course, jangan lupa baju sejuk juga, face towels, cotton shirts, wrist band - will sweat a lot.)
3. Tent, poncho (disposable will do)
4. Torchlight
5. Sleeping bag (can share with hubby eh? Muat ke?)
6. Lots of Sanitary bag (kalau bendera Jepun tengah naik. Please dont throw your 'thing' merata-rata in our precious jungle. Soooo uncivilized)
7. Botol air
8. Waterproof haversack (aku punyer beli masa DPA ada lagi)
9. Toiletteries - insect repellent (harus! Not only repels mossies, but leeches as well. Erk!), Salt (to ward off the uninvited leeches), medications (depends on your conditions), charcoal (for upset tummies. Can find in any pharmacy), panadol (ubat general), toothpaste + brush, deodorant (a must - u dont wanna end up smelling like one those in the jungle ok?), Muscle pain gel, Plaster, Antiseptic cream, Bandage (in case sumone sprain their ankle).
10. Jajan - Power bar, Megi, biscuits,
11. Plastic bags (to throw all your non biodegradable waste, so you can bring home and throw it properly. Please la, save our jungle).

Selebihnyer I'll let you know once i came back nanti yer.. Hehehehe...

Ok, so how do we get there?



Click pix for larger view
 And... The activities????

Err... Canopy Walkway anyone?


Est. 3 hrs long boat ride from Kuala Tembeling Jetty to Kuala Tahan... (only way to get to Kuala Tahan, unless u wanna swim)
Jungle trekking

Mount Tahan hiking (pinjam gambo mamat ni dulu)


Lots of bats you can find during cave exploring activities

Woohooooooooooo....

I just can't wait....

Anyway, for those who are sooo very 'Paris Hilton' type girl, you shouldn’t go to this place for holiday if you are not nature lovers since there is nothing much you can do in the jungle. Please be aware that Taman Negara is far from the town. Do not expect to get high quality of food, five star accommodations or services at Taman Negara since majority of the local people do not have proper educations and trainings. Therefore, it is our job to educate them.

I'm suffering from Aeroacrophobia - fear of open high places, and I want to challenge myself to go for canopy walkway. Last time i did it, I end up crawling on the walkway instead of walking.

P/S : Sorry Adwa, Adwa tinggal dengan Nani yer.... Budak kecit tak leh ikot... Nanti Adwa dah besar sikit kite pergi yer...

PELIK

Kenapa semua orang pun nak privatekan blog diaorang ni? Tak paham ler aku....

OSAMA BIN LADEN - MENINGGAL DUNIA

Dunia dikejutkan dengan berita kematian Osama bin Laden.

Obama announces Osama bin Laden, the mastermind behind al-Qaida, is dead, President Obama announces from the White House

Osama bin Laden, the criminal mastermind behind al-Qaida and the world's most sought-after terrorist since the attacks of 11 September 2001, has been killed by a US operation, President Barack Obama has announced.

In an address to the nation, President Obama said Bin Laden was killed in a "targeted operation" in Abbottabad, a highland town north of Islamabad, last night.

The operation started with an intelligence lead last August, and culminated in an operation involving a "small team of Americans". "After a firefight they killed bin Laden."

None of the Americans was killed. Pakistani co-operation "helped to lead us to him" he said.

Osama's body is in possession of the US, according to the first reports from the US television networks.

As the news spread, crowds gathered outside the gates of the White House in Washington DC, singing the national anthem and cheering.

President Obama made the highly unusual Sunday night live statement to announce the news at around 11.30pm eastern time.

Tapi aku rasa ada sesuatu ikan (something fishy) disini...

1. Berita siap tunjuk gamba mayat yang dikatakan Osama bin Laden. Nah ni gambo dia.....


Dengan janggutnyer, dan rupanyer.. Memang sah la dia Osama bin Laden.. Tetapi... Bila korang tengok gamba ni... Apa yang korang realize?


Sama bukan? Mimik muka samasa hidup (kiri) dan gambar mayat yang dikatakan Osama itu (kanan) adalah SANGAT serupa. Gambar ni dah di edit, untuk mengaburi mata semua diluar sana bahawa mayat itu adalah Osama bin Laden...

Dan naluri aku kuat mengatakan ni semua konspirasi US untuk cover yang sebenarnya diaorang dah give up nak cari kat mana pakcik ni menyorok. Lalu meng'claim' yang diaorang dah berjaya membunuh Osama.... Selain dari dah give up, maybe ni salah satu taktik supaya pakcik ni keluar dari tempat persembunyian.

Dan naluri aku dikuatkan lagi dengan terjumpe nyer gambar ini di internet...


Dengan teknologi sekarang, apa pun boleh buatkan? Mayat sebenar adalah gambar di tengah, dan dengan sedikit edit mengedit di sana sini... Nah... Terhasillah gambar mayat yang dikatakan Osama bin Laden...

Kalau tak percaya, klik saje gambar diatas (mayat Osama) dan zoom, cuba tengok kawasan janggut yang agak blur, hasil dari editing yang dibuat oleh budak skolah tadika. Dan gambar diatas dah terbukti FAKE.

2. Mayat Osama dikebumikan dilaut, dan mayatnya dikendalikan oleh US sepenuhnya dengan alasan tiada negara yang 'sanggup' terima mayatnya untuk diuruskan (mungkin US dah ugut, sape terima, lepas ni negara kau pulak aku serang). Dalam berita pagi tadi (aku yakin aku tak salah dengar, sebab hubby pun dengar mende yang sama) bahawa mayat Osama dimandikan dan dikebumikan di laut. Diulangi. Dimandikan. Orang Islam yang mati syahid, dimandikan? Kenapa mesti disemadikan di laut dan kawasan terperinci pengkebumian dirahsiakan?

3. Mayat itu di'sah' kan sebagai Osama bin Laden oleh seorang wanita yang dikatakan isterinya dan juga melalui ujian DNA. Dah bini dia sahkan, awat tak bawak balik uruskan jenazah sendiri? Cepat pulak yer dapat result analisis DNA dia?

Diaorang ni agaknyer dah terlebih makan semut ler...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?