May 25, 2014

Pantang Larang Semasa Berpantang

Harini 25 May 2014. Still belum ada apa-apa tanda lagi. Sigh.



Semua tengah busy siapkan bilik masing-masing sebab rumah mama still belum siap renovationnya. Ke baby AA tunggu rumah siap baru nak klua? Huhu..

So saje blog hopping cari info pasal berpantang. Yup this time memang kena strict abes la kan. Lama nak semester break nih ahaks.

So ada few pantang larang yang pelik yang aku xpenah dengar pun ada. Tak boleh membaca or menjahit. Takut rabun. Dah rabun dah pun hihi...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?