Apr 2, 2013

Mengambil pelbagai jenis produk - adakah selamat?

Salam readers semua..

Saya mendapat satu soalan berhubung perkara ini (ayat orang gomen).

Salah seorang reader saya bertanyakan sama ada saya mengambil kedua dua Herbalife dan Shaklee dalam satu masa.

Jawapan saya tidak. Saya tak lagi ambil Herbalife atas beberapa faktor. Salah satunya atas faktor kewangan -_- Baru baru ni saya dapat emel dari seorang Distributor Herbalife tentang kenaikan harga produk ini dipasaran. Naik lagi?? Aduhai... Dan untuk mendapatkan konsultasi, Herbalife tidak memberinya secara percuma. Itu polisi.

Saya berhenti mengambil Herbalife bila pregnantkan Aaryan. Jadi selepas bersalin saya mula mengambil Shaklee untuk memperbanyakkan susu badan (sebab masa veranaks kan Adwa dulu susu badan tak banyak), slim down dan mempercepatkan sembuh luka jahitan perineum. Plus, Independent Distributor saya (kini boss) memberi free consultation. Menarik kan? Modal air liur je pun. Buat ape la nak kedekut ilmu.

Apa beza Shaklee dan Herbalife? Saya tak mahu komen tentang Herbalife. Saya nak cerita pasal Shaklee. Kami di Shaklee memberi konsultasi percuma kepada anda yang ingin melangkah setapak ke arah kehidupan yang lebih sihat (ayat promo heheheh). Bagi customer bawah seliaan saya, mesti la dapat perhatian lebih kan ;) dan kepada yang berminat untuk dapat harga ahli, boleh je kalau nak sign up sebagai Independent Distributor walaupun tak berminat nak berniaga :)

PM saya di adwaseyesfl@yahoo.com jika nak tanya apa-apa ya...

2 comments:

misz sheyla said...

owh saya diberikan konsultasi secara percuma aje oleh herbalife mahupun shaklee..xpernh lagi diorang mintak bayaran :) ...and saya consume 2 2 produk ni sebab yakin 2 2 produk ni ada kelebihan2 tersendiri dan diberi sepenuh2nya konsultansi tanpa bayaran..harga pula tiada yang berubah pun...baik shaklee mahupun herbalife...

Mama Adwa said...

Herbalife ada kenaikan harga baru-baru ni. Tak silap saya 5%.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?