Dec 29, 2011

KAU ADALAH PEJUANG SI KECILKU...

Aku nak perkenalkan permata hati kami semua, baby Rayyan Ikhwan. Baby Rayyan adalah anak kepada Allahyarhamah Noria Idris dan suaminya Akram.. Status terbaharu dari abang kepada Arwah Noria, baby Rayyan telah mula menunjukkan tanda positif untuk pulih. Alhamdulillah, teruskan berjuang Rayyanku sayang... Semoga dapat kau mendoakan ibumu nanti..


Update dari Amin Idris : "Anakanda Allahyarhamah Noria Idris
Syukur al-Hamdulillah sedikit-sedikit ana saudara saya; Rayyan Ikhwan b. Muhammad Akram beransur pulih. Ketabahan anak kecil ini mengharungi ujian Allah sungguh luar biasa. Moga bengkak sedikit di otaknya semakin pulih."
Sama -sama kita doakan kesihatan Rayyan. Kami semua sayangkan Rayyan!!

JOURNEY TO THE HEAVEN PART IV

Cuti Krismas haritu jenjalan kat IKEA. Nak survey ideas untuk kitchen design dan jugak walk in wardrobe kat umah tuh. Also, mc mana nak seperatekan ruang makan ngan ruang living. So, ni antara idea yang kiteorang nak curi...

Dec 27, 2011

Dec 15, 2011

My baby bump @ 28 weeks ;)

This week my developing baby is about 1kg :) and it may put on another 2kgs before it is born. He become a human-lard-factory! It's true: He's now got himself a baby in the business of fat-collection, which he'll have to tolerate since it's critical to keep his little porker warm and healthy after he's born.


Dec 5, 2011

Kembang Siti Fatimah

Hah. Semalam balik umah mama sesaje jer rendam bunga kembang Siti Fatimah ni. Kata mama, kalau ngandung anak lelaki dia tak kembang, kalau kembang giler maksudnyer anak pompuan...

So aku pun rendam untuk buat air selusuh. Yelah, dah 6 bulan dah ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?