Feb 24, 2011

JOURNEY TO THE HEAVEN PART I

Hari ini cuti sempena Maulidur Rasul.

Enchek suami kurang sihat, hatta bangun lambat harini.

Sedang bersiap nak masak untuk breakfast, enchek suami ajak breakfast kat luar pastu pergi tengok rumah. Dua tiga hari lepas enchek suami dapat e-mel invitation view new project kat Kota Seriemas, Nilai.

Okie dokie... Lepas bekfes kat Presint 15, terus call agent untuk nengok umah tu...

Nama projek tu Cempaka Suria, dalam township Kota Seriemas. Umah teres, tak ler macam umah idaman kiteorg sblom ni, iaitu semi-D.

Rumah dia blom siap lagi, jangka siap dalam bulan lapan tahun depan.


Feb 6, 2011

ENTRI YANG KE..... TAHUN INI

Entri kedua? Ketiga?

Mintak mahap lah kamu-kamu semua, sejak khojer di tepat baru ni aku memang tak punya masa untuk berbelog.

Dah masuk bulan dua yer. Aku khojer tempat baru awal bulan satu, hm, dah nak dekat sebulan la juger. Khojer aku nampak simple, ikuuuuuuut jer mana bos aku pergi, tapi idak ler simple macam orang lain nampak... kena pandai dalam skil ekjas mengekjas. ekjas ape? Tak yah citer la kot...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?