Jan 7, 2011

IT'S BEEN 2 YEARS...

Haih... Bizinyer la aku 2,3 menjak nih... Nak mengupdate belog ini pun xde masa... Maka, banyak mende yang berlaku, aku tak sempat nak bebelkan dalam ini belog...

Memula aku nak cerita pasal wedding anniversary aku... Pejam celik, dah 2 tahun dah aku ni jadi bini orang... Tapi perangai.. stil ntah apeape ntah....

So, suamiku yang romantik telah memberi sejambak bunga yang memang dia tau bini dia ni suke la sangat kat bunga kan... kan.... dan kami dinner dan celebret kat Tony Roma's, Midvalley malam tu...

So, dengan RM90 hengget utk menu dibawah + air yang leh tambah sampai kembung perut....+ dengan service yang sangat best, berbaloi ler bayor RM90 hengget tuh... Kan.. Kan... setahun sekali jer pun....








Adwa melayan Tom nyer...


Untuk suamiku, Happy Anniversary Sayang...

Jan 1, 2011

HELLO 2011!!!!

Selamat tahun baru 2011 kepada semua followers dan readers...

So... Apa azam tahun baru korang?

Berhenti merokok? Kalau azam tu azam dari tahun-tahun sudah lagi tapi blom gak tercapai, apakata korang tukar azam berenti merokok tu kepada berenti psang azam/angan-angan kosong?

Tahun ni aku berazam nak beli rumah sendiri, Insyaallah... Kalau ada rumah yang mampu milik dan berkenan dihati sendiri dan encik suami.


Selain daripada tu, azam yang aku rasa perlu first priority adalah, untuk tidak lagi men'swipe' credit card sesuka hati. Maka aku akan sorokkan credit card tu dengan harapan aku terlupa kat mana aku letak. Hehehehe...

Hm, aku juga tengah excited menunggu tarikh-tarikh penting ni....

Wedding anniversary just around the corner ;) untung juga kawin awal-awal tahun ni.... senang nak ingat kan? Kalau sesape kawin on public holiday tu, kalau lupa jugak tarikh anniversary korang xtau la kan... Siap cuti lagi...

Anyway, GLEE Season 2 juga bakal menjengah (cecece sejak bila aku berbelog guna perkataan macam ni???) Can't wait!!!!!


Hari terakhir bekerja di tahun 2010. Hehehehe...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?