Jul 16, 2010

HARI YANG PENUH DI ATAS KATIL

ari ni si kecik demam.

Maka aku cuti.

Tak pe lah, at least boleh kemas umah.

Ceh. aku rasa umah aku ni dah kemas berjam-jam pun masih bersepah-sepah.


Badan Adwa panas. Cecah 38.5 celcius. Tonsil dia bengkak lagi.

Bila Adwa demam, dia jadi extraordinary manja. Maka aku pun dah jadi macam orang sakit, terdampar jer atas katil melayan si kecik tu. Satu menda pun aku tak boleh buat, walaupun lipat kain.

Sekarang Adwa dah tidur. Dan aku still belum mandi. Nak bangun mandi je, Adwa nangis. Tak sihat, so dia tido-tido ayam jer.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?