Mar 10, 2010

..:TAK DER MOOD:..

Harini aku tak der mood...
Malam tadi laptop 'terkena' spyware.. Taip-tiap 1 minit dia akan kuar alert konon-konon komputer aku ada Land Attack (menatang apa itu Land Attack????) Ciss sungguh.. Kena format lagi.. (Lee... Tulun... :p)


Harini aku tak der mood...
Periuk nasik baru (present dari mak mertua, baru jer dapat. Bau kedai pon blom ilang) rosak. Terpaksa suami tercinta makan nasik sejuk semalam. Ciss sungguh...

Harini aku tak der mood...
Pepagi dah 'berperang' dengan si kecik.. Dalam kete nangis tak berenti dari umah sampai ler ke opis sebab dia lapar. Mulut dia dah muncung-muncung nak susu, tapi mama kena driving.. Sian anak mama...

Harini aku tak der mood...
Pepagi la encik Jepun dah tanya ,
"Wanie, awak nak pergi BPO?"
Aku blurr... nak soh buat ape di sana?
"Awak mohon cross fertilization programme yer,tapi kat BPO jer tau, isi borang, nanti saya bagi justifikasi"
Huh, CF Programme.. 3 bulan...

Harini aku takder mood...
Tak dapat breakfast dengan suami tercinta... Dia ada meeting tergempar... pasal skim UD... (yang tak faham sila rujuk di sini) Pepagi lagi dah kene ngadap boss...

Harini aku takder mood...
Kena sambung buat paper pengukuhan... huhuhu...

3 comments:

kowneysa said...

babe..ye ker dia minta ko CF? hurm...y u?

Mama Adwa said...

Ntah ler.. dia tanya jer... Apekate ko yang mintak.. Dah la aku baru lagi. pasal pembangunan organisasi tak tau sangat... Bukankah aku akan nampak bodoh di BPO nanti bila ada yang bertanya, "Masa kat BKP dulu you buat macam mana ek???"

kowneysa said...

if i'm not mistaken..CF ni diorg prefer org yg dah lama untuk share ewxperience and kepakaran kat tempat lama and at da same tym gain sumthg new..Cik Qam yg apply pun PBU tk lepas..hurm..apatah lagi kita..and dengan banyak SKT nk kena kejar ni i dun think it's a good idea..sapa nk follow up keja kita?
dun he think before he ask?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?