Mar 17, 2010

..:HARI YANG KU SANGKA BIASA PART II:..

Yer...

Kisah bersambung dari entri sebelum ni..


Aku ingat dah takde surprise lagi...

Tapi sayang buat another surprise for me....

Dia soh aku dok dalam bilik diam-diam...

Bunyik keletung ketang kat luar.....

Aku penat... Tertidur....

Tetibe sayang kejutkan dan ajak keluar bilik...

SURPRISE!!!!!





Ada perkataan I LOVE U yang sayang buat guna rose petals.... dan ada lilin.... Romantiknya....


Dan ada romantic dinner lagi... Dengan alunan lagu-lagu cinta dari CD 101 Love songs..


Sayang cakap...

"Sape kata dah kawin tak boleh ada romantic dinner?"

TQ sayang... Today is the best birthday ever..... I Love you so much...

Ku tujukan khas lagu ini buatmu suami tercinta...

Betapa engkau menyintai

Agungkan aku bagai seorang puteri

Selalu kau puja diriku ini

Melayang aku tak memijak bumi



Namun terkadang ku rasakan

Apakah sikapmu tak berlebihan

Aku wanita tak sempurna

Bukan sekilaunya batu permata



Marilah bersama jalani cinta kita apa adanya

Saling mengerti dan sudi menerima

Kita manusia biasa



Marilah menjaga kesucian cinta rahmat yang kuasa

Saling berpadu hati untuk berdua

Dalam dakapan mesra



Nikmati suka berbagi duka

Seiring denganmu aku bahagia

Genggam jemari dan berjanji

Setia selamanya sampai akhir nanti



Marilah bersama jalani cinta kita apa adanya

Saling mengerti dan sudi menerima

Kita manusia biasa



Marilah menjaga kesucian cinta rahmat yang kuasa

Saling berpadu hati untuk berdua

Dalam dakapan mesra



Marilah bersama jalani cinta kita apa adanya

Saling mengerti dan sudi menerima

Kita manusia biasa



Marilah menjaga kesucian cinta rahmat yang kuasa

Saling berpadu hati untuk berdua

Dalam dakapan mesra



Nikmati suka berbagi duka

Seiring denganmu aku bahagia

Genggam jemari dan berjanji

Setia selamanya sampai akhir nanti

[Datuk Siti Nurhaliza - Cinta Ini]

3 comments:

fazemy said...

Salam Wanie..selama ni aku skodeng diam2 je blog ko nih. Giler romantik laki ko. Best baca kisah hidup korg suami isteri n Adwa. Bahagia gitew. Btw hepi belated besday Wanie.

-Wan emy

Mama Adwa said...

Emy - Thanx weh... Aku amat bahagia... :D

papaYA said...

Macam dalam drama Korea :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Why Do I Need Supplement?